Sound and Healing

 

Wie ben ik

                                                                                                                                                        

Ik ben Rieneke van den Broek geboren 9 april 1960 en woonachtig in Amsterdam. Voordat Meditatie en Reiki in mijn leven kwamen was ik iemand die nooit de controle losliet,10 dingen te gelijk deed, onrustig sliep en altijd druk, druk  ... 

In 2002 ben ik begonnen met het bezoeken van meditatie bijeenkomsten en ben daar in aanraking gekomen met Reiki. Ik was erg geпnteresseerd en heb de 2 Reiki graden gehaald (master vind ik persoonlijk niet nodig) Vanaf het moment dat ik de eerste graad Reiki heb gehaald heb ik mijzelf regelmatig Reikibehandelingen gegeven en ben ook thuis regelmatig gaan mediteren. Daardoor ging ik mij meer ontspannen, sliep ik veel beter en werd ik rustiger. Ik vond deze veranderingen fijn en kreeg behoefte aan verdieping. Vanaf dat moment tot op heden ben ik regelmatig cursussen en workshops gaan volgen in verschillende disciplines.

Ik ben verder gegaan met de tweede graad Reiki. Zo heb ik ervaringen uit het verleden een plek gegeven. Werd ik me meer bewust van mijn eigen doen en laten. Ook besefte ik dat ik altijd een keus heb om dingen te veranderen, anders te doen. Reiki heeft mijn leven dus op veel manieren positief veranderd. Dat maakte dat ik heel graag zelf met Reiki zou mogen werken. Dat deed ik alleen bij familie en vrienden, maar ben dat heel langzaam gaan uitbreiden naar anderen.

Vervolgens heb ik een cursus (7 dagen) Holistic Pulsing gevolgd en een cursus (6 dagen) werken met klankschalen. Aansluitend een workshop van 1 dag basis beginselen van een ontspanningsmassage gevolgd. In combinatie met Reiki beviel dit zo goed dat ik een cursus (7 dagen) Ontspanningsmassage ben gaan volgen. Ook heb ik een workshop Cranio Sacraal therapie van 1 dag gevolgd en 1 dag basiscursus voetzoolreflex massage. Daarnaast heb ik ook een workshop van 1 dag gezichtsmassage gevolgd. Een cursus Hotstone massage staat nog in de planning zodat ik die ook kan aanbieden.

De klankschalen spraken me ook erg aan en heb nog een vervolg cursus van 3 dagen gevolgd. Daarnaast een workshop van 1 dag werken met Ohm stemvorken en 10 lessen spelen op een Didigeridoo. In de loop der jaren heb ik een flinke verzameling klank instrumenten opgebouwd. De afgelopen jaren heb ik met enige regelmaat klankworkshops en maandelijks klankconcerten gegeven. Deze kun je ervaren op mijn vaste locatie De Groene Hemel / Nemoland in het Westerpark (Overbrakerpad 2) en Scouting Holendrecht Z.O. (Meerkerkdreef 23) Alle behandelingen en meditatie avonden zijn bij mij thuis.

Heb je interesse om een klanksessie, massage of reiki behandeling te ontvangen, een klankconcert of klankworkshop mee te maken, aarzel dan niet en kom het een keer proberen. Ik word er erg blij van om mensen te kunnen helpen ontspannen.

 

Back