Sound and Healing

Reiki

 

 

Reiki werkt als de zachte stroom energie die het natuurlijke vermogen van het lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen. Je lichaam bestaat uit energie en als deze energie is verstoord uit zich dat in klachten zoals: moeheid, rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, stress, niet lekker in je vel zitten, een onrustig gevoel etc.  Bij een behandeling probeer ik  de energiebalans te herstellen. De onrust of klachten in je lichaam zal minder worden. En, ook niet onbelangrijk, het is heerlijk ontspannend.
 
Tijdens de behandeling ligt je ontspannen op de massagetafel en houd je, je kleding aan. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning. Door middel van verschillende handposities op of vlak boven je lichaam wordt de universele energie aan je doorgegeven en naar  plekken gestuurd die het nodig hebben en kan pijn op lichamelijk en/of emotioneel niveau worden verminderd of zelfs geheel verdwijnen. Er hoeft geen diagnose te worden gesteld, de energie volgt zijn eigen weg en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft.
 
Als je een Reikibehandeling krijgt kun je dit als "warm" gevoel ervaren. Het kan ook zijn dat je tintelingen voelt, sommige mensen   zien beelden of kleuren en sommigen mensen voelen en zien helemaal niets. Reiki wordt door iedereen anders beleefd / gevoeld. Zelfs als je niets voelt, doet de energie zijn werk. Reiki doet wat op dat moment goed voor je is. Ook als je andere of geen specifieke klachten hebt kan een Reikibehandeling je op verschillende niveaus ondersteunen. Dat klinkt misschien zweverig, maar het resultaat is dat er bij vele mensen echt verbetering wordt ervaren.
 
Een Reiki sessie kan herstel/genezingsprocessen bevorderen, maar mag je niet zien als een vervangende behandeling uit de reguliere gezondheidszorg.
 
Gaat het je om ontspanning of wil je een keer kennismaken met Reiki dan volstaat 1 behandeling. Bij chronische klachten of als je, je al langer niet goed voelt dan is het aan te raden om 5 behandelingen op kort termijn in te plannen.
 
Een Reiki sessie duurt ca. 1 uur. De prijs bedraagt  40,00. Gelieve dit bedrag bij aankomst, gepast, contant te betalen.

Ook is het mogelijk om een cadeaubon te kopen. (Voor behandeling op locatie zie prijslijst)
 
Heb je interesse in een Reikibehandeling en wil je een afspraak te maken dan kun je contact opnemen met Rieneke van den Broek
Per mail: info@soundandhealing.nl  of telefonisch: 06 11 49 26 68.
Ik mail je dan data en tijden door waarop ik beschikbaar ben.

 

Back