Sound and Healing

Klankschaalmassage

 

 

 

Tijdens een Klankschaalmassage maak ik gebruik van Tibetaanse klankschalen, grote gong, Deze plaats ik rond en soms zelfs op het lichaam. Het luisteren naar deze klanken zorgt voor rust en ontspanning. De trillingen ervan resoneren diep door de huidlagen heen. Je krijgt een soort innerlijke massage. De diepere werking ervan berust op de trillingen die de klankschalen produceren. Zoals een steentje dat in een vijver wordt gegooid, rimpelingen in het water kan veroorzaken, zo is ons lichaam ontvankelijk voor deze trillingen die harmoniserend werken. Ons lichaam bestaat immers voor meer dan 70 procent uit water.

 

Een gezond lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Op plaatsen waar een blokkade zit, is deze trillingsfrequentie lager. Waardoor je, je niet lekker voelt. Door de klanktrillingen krijgen alle lichaamscellen een fijne subtiele massage en de energie gaat (weer)stromen. Lichaam en geest worden in balans gebracht. Tevens kan ik bekijken hoe de klankschalen ingezet kunnen worden tegen eventuele (chronische) klachten als rugpijn, nekpijn, hoofdpijn als gevolg van spanning of overbelasting van spieren.

 

Tijdens een Klankschaalmassage lig je op de massagetafel. Ik plaats zoŽn 12 klankschalen op en rond je lichaam. Deze sla ik regelmatig aan zodat je prachtige klanken hort en omringd en doordrongen wordt door de resonantie van de klankschalen. Deze vibreren door je lichaam heen. Tijdens de massage luister en voel ik welke schaal goed bij je past. Na enige tijd verwijder ik steeds een schaal totdat die ene schaal overblijft. Met deze schaal geef ik een soort van massage. De schaal blijft de gehele tijd op je lichaam terwijl ik hem continu aansla en zorg dat deze blijft klinken en resoneren. Op die manier ga ik met de schaal van top tot teen over je gehele lichaam en weer terug.
Tijdens een Klankschaalmassage houd je gewoon je kleren aan, alleen je schoenen doe je uit. Na afloop kun je rustig even bijkomen met een kopje thee en wat lekkers.

 

    Een Klankschaalmassage sessie kan de volgende effecten hebben:

 

 

Een Klankschaalmassage duurt ca. 1 uur. De prijs bedraagt € 40,00. Gelieve dit bedrag bij aankomst, gepast, contant te betalen.

(Voor behandeling op locatie zie prijslijst)

Voor een Klankschaalmassage kun je contact opnemen met Rieneke van den Broek Per mail info@soundandhealing.nl  of telefonisch 06 11 49 26 68.

Back