Sound and Healing

 

Ontspanningsmassage

 

Ieder mens wordt geboren met de behoefte aan aanraking en aandacht en daar is massage natuurlijk een goede manier voor.  In mijn massages staan aandacht en aanwezig zijn centraal. Door de aanraking en het bewust vrij maken van energie die in het lichaam wordt vastgehouden kan de natuurlijke balans zich herstellen. Wanneer ons lichaam zich dieper ontspant, zal ook ons denken zich ontspannen

Een massage brengt je weer in beweging, geeft je ontspanning, rust, ruimte en bewustwording. Stress en pijn verminderen, de doorbloeding verbetert, het lymfe stelstel wordt geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam verlaten en  ons afweersysteem beter kan functioneren . De huid krijgt een gezonde glans en de geest wordt helder waardoor je positiever denkt.  Kortom: een  massage ontspant zowel lichaam als geest en je zit lekkerder in je lijf.

Ik geef een ontspanningsmassage  maar combineer dit met een stukje Holistic Pulsing en Cranio Sacraal. Ook kan het in combinatie met Reiki en/of klankschalen. Dit geeft wel de ultieme ontspanningsbeleving.

Vanzelfsprekend schep ik tijdens de massage een veilige sfeer waarin respect, vertrouwen en acceptatie samengaan. Tijdens mijn massages houd je, je ondergoed aan zodat we ons beiden geborgen weten en kunnen ontspannen.

Voor iedereen die aandacht aan zijn of haar lichaam wilt besteden en het genot van een massage wilt ondergaan en zichzelf kan overgeven aan wat is, zeg ik geef je zelf een massage cadeau en neem contact met me op.

Een Ontspanningsmassage duurt ca. 1 uur. De prijs bedraagt  40,00. Gelieve dit bedrag bij aankomst, gepast, contant te betalen.

Ook is het mogelijk om een cadeaubon te kopen. (Voor behandeling op locatie zie prijslijst)

 

Voor een massage kun je contact opnemen met Rieneke van den Broek 

Per mail info@soundandhealing.nl  of telefonisch 06 11 49 26 68.

 

     Back