Sound and Healing

Persoonlijke Klanksessie

 

 

 

Tijdens een klanksessie maak ik gebruik van Tibetaanse klankschalen, grote gong, Deze plaats ik rond en soms zelfs op het lichaam. Het luisteren naar deze klanken zorgt voor rust en ontspanning. De trillingen ervan resoneren diep door de huidlagen heen. Je krijgt een soort innerlijke massage. De diepere werking ervan berust op de trillingen die de klankschalen produceren. Zoals een steentje dat in een vijver wordt gegooid, rimpelingen in het water kan veroorzaken, zo is ons lichaam ontvankelijk voor deze trillingen die harmoniserend werken. Ons lichaam bestaat immers voor meer dan 70 procent uit water.

 

Een gezond lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Op plaatsen waar een blokkade zit, is deze trillingsfrequentie lager. Waardoor je, je niet lekker voelt. Door de klanktrillingen krijgen alle lichaamscellen een fijne subtiele massage en de energie gaat (weer)stromen. Lichaam en geest worden in balans gebracht. Tevens kan ik bekijken hoe de klankschalen ingezet kunnen worden tegen eventuele (chronische) klachten als rugpijn, nekpijn, hoofdpijn als gevolg van spanning of overbelasting van spieren.

 

Tijdens een klanksessie houd je gewoon je kleren aan. Alleen je schoenen doe je uit. Je ligt ontspannen, met je ogen dicht op de behandeltafel of een matje. Verder hoef je niets anders te doen dan de klanken te ondergaan. Na afloop kun je rustig even bijkomen met een kopje thee. 

 

 

 

 

 

    Een klanksessie kan de volgende effecten hebben:

 

 Een Klanksessie kan herstel/genezingsprocessen bevorderen, maar mag niet worden gezien als een vervangende behandeling uit de reguliere gezondheidszorg.

 

Een Klanksessie duurt ca. 1 uur. De prijs bedraagt  35,00. Gelieve dit bedrag bij aankomst, gepast, contant te betalen.

Kies je voor 5 behandelingen dan is de prijs  150,00. Ook is het mogelijk om een cadeaubon te kopen.

Voor een klanksessie kun je contact opnemen met Rieneke van den Broek Per mail info@soundandhealing.nl  of telefonisch 06 11 49 26 68.

Back