Sound and Healing

Klank concert 

 

Tijdens een Klank concert maak ik gebruik van Tibetaanse klankschalen, een kristalen Klankschaal, een grote gong, rainstick, oceandrum, sjamanendrum, didgeridoo en diverse andere klank instrumenten. Deze plaats ik in een cirkel om me heen. Soms loop ik met een instrument door de ruimte.

 

De deelnemers liggen of zitten in de ruimte om te luisteren naar de klanken en de trillingen te ervaren. Zoals een steentje dat in een vijver wordt gegooid, rimpelingen in het water kan veroorzaken, zo is ons lichaam ontvankelijk voor deze trillingen die harmoniserend werken. Ons lichaam bestaat immers voor meer dan 70 procent uit water.

 

Het luisteren naar- en ervaren van deze klanken zorgt (meestal) voor rust en ontspanning. Sommige mensen vallen zelfs in slaap, anderen zien beelden of kleuren en soms wordt iemand emotioneel. Een enkeling voelt weerstand. Iedereen ervaart het op zijn/haar manier. Ga mee met de klanken en laat het gewoon gebeuren.

 

Matrasjes, kussens en dekens zijn beperkt beschikbaar op locatie Westerpark.

Voor locatie Scouting Holendrecht dien je je eigen spullen mee te nemen.

 

Klankconcerten vinden 1x per maand plaats op een woensdagavond met 2 sessies (19.00 uur en 20.30 uur) (zie data onderstaand) in een intieme locatie in het Westerpark. 1x per maand op donderdag met 1 sessie om 19.30 uur in Scouting Holendrecht. Adres en routebeschrijving worden toegezonden na aanmelding en betaling van klankconcert. 2 tot 3 weken voor een klankconcert meld ik dit op mijn Facebook pagina https://www.facebook.com/sound.and.healing en mail dit door aan de geпnteresseerden. Kijk dus af en toe eens op mijn pagina en/of meld je aan voor de mailinglijst. Opgeven voor een klank concert doe je per mail naar info@soundandhealing.nl. Vermeld aan welke sessie je wilt meedoen en je mobiele nummer, je krijgt dan een tikkie en na betaling een bevestiging. Dit is dan tevens je entree bewijs.

 

Een Klank concert duurt ca. 1 uur. De prijs bedraagt € 15,00. Dit bedrag dient vooraf (per tikkie of overschrijving) te worden betaald pas daarna is je inschrijving definitief. 

 

De concerten beginnen op tijd, dus zorg dat je 5 minuten voor aanvang (liever niet eerder) aanwezig bent om een plekje te zoeken en voor te bereiden om wat komen gaat.

Na aanvang geen toegang meer, dan gaat de deur dicht.

 

Omdat ik vooraf de huur moet betalen voor de ruimte waar ik mijn klankconcerten geef, en omdat mensen regelmatig niet kwamen opdagen, dient voortaan het gehele bedrag van €15,00 per persoon vooraf betaald te worden.

De betaling gaat per tikkie. (kan eventueel ook per overschrijving)

Alleen bij afmeldingen 48 uur voor het klankconcert kan je eenmalig doorschuiven naar het eerstvolgende klankconcert. Bij afmelding later dan 48 uur vooraf of als je niet komt opdagen krijg je helaas niets retour en is het ook niet mogelijk om door te schuiven naar de volgende maand.

Na de betaling krijgen mensen van mij altijd een bevestiging dat de aanbetaling is ontvangen en dat ze definitief op de deelnemerslijst staan.

 

Concert Data voor 2024 zijn:

 

De Groene Hemel / Nemoland Westerpark (Overbrakerpad 2)

woensdag: 24 januari, 28 februari, 27 maart, 24 april, 29 mei, 26 juni, 24 juli, 28 augustus, 25 september, 30 oktober, 27 november en 18 december.

 

Amsterdam Z.O. Scouting Holendrecht (Meerkerkdreef 23)

donderdag: 25 januari, 29 februari, 28 maart, 25 april, 30 mei, 27 juni 25 juli, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november en 19 december .

 

 

Heb je interesse om in jouw ruimte een klankconcert te organiseren / te boeken neem dan contact op met Rieneke van den Broek 

Per mail info@soundandhealing.nl  of telefonisch 06 11 49 26 68.

 

Back