Sound and Healing

Klank concert 

 

Tijdens een Klank concert maak ik gebruik van Tibetaanse klankschalen, een kristalen Klankschaal, een grote gong, rainstick, oceandrum, sjamanendrum, didgeridoo en diverse andere klank instrumenten. Deze plaats ik in een cirkel om me heen. Soms loop ik met een instrument door de ruimte.

 

De deelnemers liggen of zitten in de ruimte om te luisteren naar de klanken en de trillingen te ervaren. Zoals een steentje dat in een vijver wordt gegooid, rimpelingen in het water kan veroorzaken, zo is ons lichaam ontvankelijk voor deze trillingen die harmoniserend werken. Ons lichaam bestaat immers voor meer dan 70 procent uit water.

 

Het luisteren naar- en ervaren van deze klanken zorgt (meestal) voor rust en ontspanning. Sommige mensen vallen zelfs in slaap, anderen zien beelden of kleuren en soms wordt iemand emotioneel. Een enkeling voelt weerstand. Iedereen ervaart het op zijn/haar manier. Ga mee met de klanken en laat het gewoon gebeuren.

 

Matrasjes, kussens en dekens zijn beperkt beschikbaar. Neem dus als het kan je eigen spullen mee om comfortabel te kunnen liggen of zitten.

 

Klankconcerten vinden 1x per maand plaats op een woensdag (zie data onderstaand) in NEMOLAND WESTERPARK Buurtschap Overbraeck (het nieuwe Westerpark) - Overbrakerpad 2 - 1014 AZ Amsterdam. 2 tot 3 weken voor een klankconcert meld ik dit op mijn Facebook pagina https://www.facebook.com/sound.and.healing en mail dit door aan de geïnteresseerden. Kijk dus af en toe eens op mijn pagina en/of meld je aan voor de mailinglijst. Opgeven voor een klank concert doe je per mail naar info@soundandhealing.nl je krijgt daarna een bevestiging, dit is dan tevens je entree bewijs.

 

Een Klank concert duurt ca. 1 uur. De prijs bedraagt € 12,50. Gelieve dit bedrag bij aankomst, gepast, contant te betalen.  

 

Een concert begint om 20:00 uur. Zorg dat je minimaal 10 minuten voor aanvang aanwezig bent om een plekje te zoeken en je voor te bereiden op wat komen gaat.

Na aanvang geen toegang meer, dan gaat de deur dicht.

 

Omdat ik vooraf de huur moet betalen voor de ruimte waar ik mijn klankconcerten geef, vraag ik een aanbetaling van €7,50 per persoon. Het restant bedrag van €5,- betaal je contant bij binnenkomst voordat het Klankschaalconcert begint.  Bij annulering tot een dag voor het klankconcert krijg je je geld retour (je mag er ook voor kiezen het door te zetten naar een ander klankconcert) . Bij annulering op de dag van het klankconcert voor 16.00 uur krijg je geen geld retour maar wel is het mogelijk het bedrag door te schuiven naar het eerst volgende klankconcert.  Bij afmelding na 16.00 uur of als je niet komt opdagen krijg je geen geld retour.

 

Concert Data voor 2019 zijn:

Woensdag 30 Januari

Woensdag 27 Februari

Woensdag 27 Maart

Woensdag 24 April

Woensdag 22 Mei

Woensdag 26 Juni

Woensdag 31 Juli

Woensdag 28 Augustus

Woensdag 25 September

Woensdag 30 Oktober

Woensdag 27 November

Woensdag 18 December

 

Heb je interesse om in jouw ruimte een klankconcert te organiseren / te boeken neem dan contact op met Rieneke van den Broek 

Per mail info@soundandhealing.nl  of telefonisch 06 11 49 26 68.

 

Back