Sound and Healing

Klankschaal Workshop

 

Het luisteren naar klankschalen zorgt voor rust en ontspanning. De trillingen ervan resoneren diep door de huidlagen heen. Je krijgt een soort innerlijke massage. De diepere werking ervan berust op de trillingen die de klankschalen produceren. Zoals een steentje dat in een vijver wordt gegooid, rimpelingen in het water kan veroorzaken, zo is ons lichaam ontvankelijk voor deze trillingen die harmoniserend werken. Ons lichaam bestaat immers voor meer dan 70 procent uit water.

In de workshop laat ik je kennismaken met klankschalen. Je leert hoe je ze moet aan slaan. Het verschil horen tussen aanslaan met verschillende kloppers. Ik laat je zien en ervaren dat je al met 2 klankschalen iemand  een klanksessie / massage kan geven. Je hoeft dus niet meteen een batterij aan klankschalen te hebben om te genieten of iemand te laten genieten van klankschalen.

Ik zal je kort wat uitleggen en voordoen, zodat we de rest van de tijd zelf kunt ervaren. We gaan in koppels van 2 elkaar een klankschaal massage geven. Ervaar en voel de trillingen van de klankschalen op je lichaam. Aan het eind de workshop krijg je een beknopte versie waarin stap voor stap staat van wat we hebben gedaan. Mocht je klankschalen hebben of willen aanschaffen dan kan je daarmee thuis zelf aan de slag.

 

Voor deze workshop is een even aantal personen nodig met minimaal 4 personen, maar maximaal 8 personen. De prijs bedraagt: 40,- per persoon inclusief thee en wat lekkers. Gelieve dit bedrag bij aankomst, gepast, contant te betalen.

Heb je interesse om deel te nemen aan een klankworkshop neem dan contact op met Rieneke van den Broek 

Per mail info@soundandhealing.nl  of telefonisch 06 11 49 26 68.

 

Back